17 de des. 2015

"Per regla general el servici de la Policia Local es farà sense armes reglamentàries amb caràcter general". Extret del Decret firmat fa unes setmanes.pel govern municipal de Tavernes

Hem llegit un retall parcial del Decret que regula l'ús de les armes reglamentàries dels agents de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna. Ho publica hui el Diari de Tavernes. En el retall es diu clarament què, amb caràcter general, el servici de la Policia Local es farà sense armes. No hem pogut trobar dit Decret publicat al web municipal de l'Ajuntament. Cal la possibilitat que, per evitar malentesos i interpretacions confuses, ens deixen llegir el total de les pàgines del Decret?
L''Alcalde Jordi Juan ha declarat al seu face i a diferents mitjans que mentre ell siga alcalde, els Policies duran pistoles i ha afirmat que no ha signat cap Decret, amb la qual cosa la firma del Decret en qüestió hauria sigut de la regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni. El mateix alcalde indica que tota la polèmica s'ha creat per la filtració interessada als mitjans de comunicació mentre els sindicats policials i la Regidoria estan negociant les condicions laborals de 2016.

5 comentaris:

  1. Està ben clar que els servicis de la polica es faran sense armes per regla general.
    Els servicies amb armes seran una excpeció que haura de ser aprobada pel cap de la policia i per al regidora LLum i aixó es contradiu amb el que afirmava l'alcalde en el seu Facebook.
    Fa falta una nota oficial en la web de l'ajuntament aclarint este desgavell.
    Cada dia es veu més clara la descoordinació que hi ha entre un alcalde que viu a Valencia i uns/unes regidors/dores que viuen al poble.

    ResponElimina
  2. Policía sense armes
    Poblé brut i abandonat
    Pasos de peatons per pintar
    Ajuntament tancat de Vespra
    Alcalde ausente
    Cotxes sense ITV
    Aixo si,amb un sonriure

    ResponElimina
  3. Aixó no és per sonriure.
    Aixó de tindre policia sense armes no és per sonriure.
    Això és per plorar perquè posa en perill la nostra seguretat.

    ResponElimina
  4. Si home sí, acò és un poble tercermondista, ja voreu el diumenge com sí, altre passonet.

    ResponElimina
  5. Acabe de vore a Jordi comprant una partida de pistoletes d'aigua en el bazar.
    I a un fantasma ahir en el mercat amb xupetí antibales.

    ResponElimina